Наявність: В наявності
Дахова мембрана Fakro Eurotop L2
Артикул: Fakro Eurotop L2
Ціна за м2: 15 грн
В рулоні: 75 м2
1 125.0 грн
Ціна актуальна. Оновлення цін відбулось: 29.03.24

Кількість

Телефони:

(067) 203-06-85;

(095) 012-73-00;

(032) 290-22-69;

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Наша адреса:

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Форма зв'язку:

[email protected]

Передоплата:

Передоплата онлайн на сайті через послугу WayForPay, за номером карти через Приват24 або у відділенні банку (комісія за проведення платежу залежить від банку)

Оплата при отриманні:

У випадку оплати наложенним платижем (при отриманні у відділенні «Нова Пошта») додатково оплачується за пересилку грошей 2% від суми замовлення + 20 грн. послуги «Нова Пошта»

Доставка по Україні:

Доставка здійснюється в будь-яке місто України за допомогою транспортних компаній: Нова Пошта, Автолюкс, Делівері, САТ​​. Вартість доставки визначає перевізник.

Адресна доставка по Львову та області:

Доставка по Львову, на наступний день після оплати, або за домовленістю. По Львівській області вартість доставки розраховується індивідуально в залежності від замовлення.

Самовивіз:

Весь асортимент продукції Ви можете отримати самовивозом у нашому магазині за адресою: м. Львів, вул.Городоцька, 302а (біля Епіцентру) в робочі дні з 9:30 до 17:30. Завжди раді будемо Вас бачити. Якщо Вам дуже терміново потрібна велика кількість ексклюзивної продукції, наполегливо просимо попередньо по телефону (095)0127300, (067)2030685 уточнити наявність.

Повернення та обмін:

Зверніть увагу, ми завжди відправляємо тільки перевірений товар в ідеальній заводській упаковці. Крім того перевізник вимагає додаткове упакування. Ми наполегливо Вам рекомендуємо перевіряти товар на відповідність при отриманні. Вся продукція застрахована і перевізник відповідає за її збереження протягом транспортування. Компанія здійснює повернення та обмін товару відповідно до вимог законодавства.

Терміни та умови повернення:

Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості). Зворотня доставка товарів здійснюється за домовленістю.

Характеристика
Щільність г/м.кв: 90 г/м.кв.
Паропроникність: 1800 гр/м² × 24 год
Призначення плівки: Гідроізоляція
Країна виробник: Польща
Розмір рулона: 75 м.кв.
Контакти
Доставка
Форма зв'язку
Наша адреса
На цій сторінці нашого інтернет магазину пропонуємо для перегляду й замовлення продукт добірної та перевіреної якості від польського виробника Факро. На ринку сучасних будівельних товарів супердифузійна мембрана Fakro Eurotop L2 вважається одним із найбільш популярних виробів для захисту покрівлі, теплоізоляції тощо. 

Основна функціональна роль дахової плівки від Факро серії Eurotop L2 базується на збереженні теплоізоляційного матеріалу від таких пагубних чинників, як атмосферні опади (дощ, сніг, град, туман), надмірний рівень вологи, якій властиво регулярно осідати на зовнішніх прошарках утеплювача. В свою чергу, вищезазначені чинники негативно впливають на якісну функціональність термічної ізоляції, оскільки порушують структуру утеплювального матеріалу. Відтак на допомогу приходить захисний виріб на кшталт Fakro Eurotop L2. 

Дахова плівка моделі Eurotop L2 складається з трьох різних прошарків. Верхнє нашарування являє собою найміцніше захисне покриття, основне призначення якого – перешкоджати потрапляння води, конденсату. Наступний шар супердифузійної мембрани має символічну другорядну назву «дихаючий шар». Саме цей елемент виробу покликаний пропускати пару задля відмінної циркуляції повітря. Третій, нижній прошарок білого забарвлення гарантує ретельне захищення всієї плівкової структури від різного фізичного чи механічного руйнування, забезпечує цілісну поверхню всього продукту та довготривалий термін експлуатації.

Супердифузійна мембрана Fakro Eurotop L2 характеризується наступними параметрами:

  • еквівалент щільності – 90г/м2;
  • показник пропускної парової здатності – 1800 г/м2/24ч;
  • коефіцієнтний показник паропроникності – 0,008;
  • стійкість до розривання (у вертикальному напрямку) – 190 Н/5см;
  • стійкість до розривання (у горизонтальному напрямку) – 110 Н/5см;
  • діапазон температурної витривалості – від +120 до -40 градусів за Цельсієм;
  • стійкість до дії ультрафіолетового випромінювання – триває протягом 3-х місяців.
Перевагами придбання дахової мембрани Fakro Eurotop L2 є: попередження зайвих витрат тепла (під час монтажу покрівельної плівки від факро моделі Eurotop L2 не потрібно враховувати вентиляційної щілини між плівкою та теплоізоляційним виробом; відповідно, цей фактор дозволяє планувати більш товстий прошарок теплоізоляційного матеріалу), простота встановлення (перша перевага перевтілюється в наступну, оскільки немає потреби враховувати вентиляційний зазор), універсальний підхід до кожного різновиду покрівельного покриття (майстерно продумана структура плівки дозволяє встановлювати її на різних варіаціях дахів), довготривалий термін експлуатації.     
Технічні характеристики
Матеріал: Тьохшарова мембрана з нетканого поліпропілену
Щільність, вага г/м² 90 гр/м²
Розмір рулона (площа): 1,5 м × 50 м ( 75 м.кв.)
Застосування: Дифузійна (вітрозахисна) мембрана для покрівель з утеплювачем в стропильній системі.
Паропроникність, г/м² × 24 год.: 1800 гр/м² × 24 год
УФ-стабільність: 4 місяці
Опір дифузії (Sd), м: 0,08 м
Клеюча смуга по краю рулона: Немає
Міцність (повзд./попереч.) N/50мм: 190/110 Н/50 мм

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!