Наявність: В наявності
Дахова мембрана Dachowa Energetyczna
Артикул: Dachowa Energetyczna
Ціна за м2: 37.5 грн
В рулоні: 80 м2
3 000.0 грн
Ціна актуальна. Оновлення цін відбулось: 28.03.24

Кількість

Телефони:

(067) 203-06-85;

(095) 012-73-00;

(032) 290-22-69;

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Наша адреса:

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Форма зв'язку:

[email protected]

Передоплата:

Передоплата онлайн на сайті через послугу WayForPay, за номером карти через Приват24 або у відділенні банку (комісія за проведення платежу залежить від банку)

Оплата при отриманні:

У випадку оплати наложенним платижем (при отриманні у відділенні «Нова Пошта») додатково оплачується за пересилку грошей 2% від суми замовлення + 20 грн. послуги «Нова Пошта»

Доставка по Україні:

Доставка здійснюється в будь-яке місто України за допомогою транспортних компаній: Нова Пошта, Автолюкс, Делівері, САТ​​. Вартість доставки визначає перевізник.

Адресна доставка по Львову та області:

Доставка по Львову, на наступний день після оплати, або за домовленістю. По Львівській області вартість доставки розраховується індивідуально в залежності від замовлення.

Самовивіз:

Весь асортимент продукції Ви можете отримати самовивозом у нашому магазині за адресою: м. Львів, вул.Городоцька, 302а (біля Епіцентру) в робочі дні з 9:30 до 17:30. Завжди раді будемо Вас бачити. Якщо Вам дуже терміново потрібна велика кількість ексклюзивної продукції, наполегливо просимо попередньо по телефону (095)0127300, (067)2030685 уточнити наявність.

Повернення та обмін:

Зверніть увагу, ми завжди відправляємо тільки перевірений товар в ідеальній заводській упаковці. Крім того перевізник вимагає додаткове упакування. Ми наполегливо Вам рекомендуємо перевіряти товар на відповідність при отриманні. Вся продукція застрахована і перевізник відповідає за її збереження протягом транспортування. Компанія здійснює повернення та обмін товару відповідно до вимог законодавства.

Терміни та умови повернення:

Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості). Зворотня доставка товарів здійснюється за домовленістю.

Характеристика
Щільність г/м.кв: 165 г/м.кв.
Паропроникність: 3000 гр/м² × 24 час
Призначення плівки: Гідроізоляція
Країна виробник: Польща
Розмір рулона: 80 м.кв.
Контакти
Доставка
Форма зв'язку
Наша адреса
Асортимент сучасних супердифузійних мембран є досить широким. Серед різноманітних варіантів цього виду будівельної продукції унікальністю та високим рівнем попиту відрізняється дахова мембрана Dachowa Energetyczna. Її виготовляє відома польська фірма, що давно зарекомендувала себе на ринку в галузі будівництва як успішна компанія з втіленням виключно високоякісних товарів.

Власне, чималий досвід реалізації добірних покрівельних плівок постійно викликає довіру тисячі споживачів із різних європейських країн. Весь секрет успішних продажів мембран Dachowa, зокрема плівки моделі Energetyczna, полягає у добірній якості та ексклюзивних технологіях виготовлення захисного товару. Що мається на увазі?
 
Справа в тому, що дахова мембрана Dachowa Energetyczna наділена відмінними характеристиками пропускної здатності пари, що сягають позначки 0,015 м. Властивість якісної плівки постійно відштовхувати величезні об’єми водяних випаровувань з покрівельного простору відіграє суттєву роль для того, щоб заощаджувати значні енерговитрати, які традиційно застосовуються з метою надійного опалення житлового помешкання. Адже відомо, що винятково цілісні та сухі структури термічної ізоляції спроможні втілювати власні функціональні можливості у максимально ефективний спосіб. Тобто якщо раптом плівка працює не результативно, ймовірно, пропускаючи хоч трохи парових утворень на утеплювач, теплоізоляція з часом погіршуватиметься у структурі, призводячи до підвищення небажаних тепловтрат через покрівельні площини.    

Тому, якщо Ви прагнете надійно вберегти покрівельну структуру від непотрібних втрат тепла, рекомендуємо запастися таким високоякісним продуктом, як енергозберігаюча плівка, ціна якої зафіксована в каталозі нашого інтернет магазину. Зокрема, дахова мембрана Dachowa різновиду Energetyczna завжди гарантуватиме мешканцям житлового простору енергетичні комфорт та безпеку. 

Крім того, унікальна технологія виробництва цієї покрівельної плівки забезпечує високу якість і тривалу експлуатацію впродовж довгих років функціонування як мембрани, так і теплоізоляційного матеріалу.

Унікальність технологічних рішень полягає в тому, що в процесі виготовлення супердифузійної плівки моделі Energetyczna кваліфіковані фахівці застосовують так званий спеціалізований метод кріплення всіх плівкових прошарків. Приміром, зазвичай нашарування більшості дахових плівок прикріплюються один до одного завдяки склеюванню, а також з використанням методу термічних кріплень. Відповідно, загальноприйняті технології поєднання всіх плівкових компонентів в одне ціле може призводити до передчасного відшарування сегментів. Скажімо, у випадку агресивної дії зовнішнього середовища (різні фізичні, хімічні, механічні впливи) навіть досить стійка мембрана не завжди спроможна витримувати надмірні навантаження на свою структуру. 

Натомість унікально витримана надсучасна технологія створення захисної плівки Dachowa Energetyczna дозволяє застосовувати її для монтажу на будь-які види покрівлі у найрізноманітніших кліматичних умовах. А весь секрет різнопланового застосування плівки криється в електростатичному полі. Маємо на увазі спосіб приєднування всі прошарків дахової плівки між собою. У виробах моделі Energetyczna виробники спресовують шари мембрани не методом склеювання чи у термічний спосіб, а із застосуванням надсучасного прийому сильної дії електростатичного поля. Таким чином формується плівкова структура, спроможна майстерно пропускати крізь свої шари парові утворення, незважаючи на дію зовнішнього середовища та інші умови функціонування покрівлі, всього приватного будинку.  

Супердифузійна мембрана Dachowa Energetyczna має такі технічні характеристики: 

  • еквівалент щільності – 165 г/м2;
  • плівкова структура – дахова мембрана створюється з використанням добірних шарів на основі поліпропілену; 
  • наявність прошарків – 3 одиниці;
  • витривалість до дії ультрафіолетового випромінювання – діє протягом 3-х місяців;
  • показник стійкості до вогню – важко займистий матеріал;
  • діапазон температурної витримки – від -35 до +125ºС;
  • рівень водонепроникності – >200 мм Н2О;
  • показник паропроникності – 1900 г/м2/24ч. 
Технічні характеристики
Матеріал: Трьохшарова мембрана з нетканого поліпропілену
Щільність, вага г/м² 165 гр/м²
Розмір рулона (площа): 1,6 м × 50 м ( 80 м.кв.)
Застосування: Дифузійна (вітрозахисна) мембрана для покрівель з утеплювачем в стропильній системі.
Паропроникність, г/м² × 24 год.: 3000 г/м² × 24 год
УФ-стабільність: 3 місяці
Опір дифузії (Sd), м: 0,02 м
Клеюча смуга по краю рулона: Немає
Міцність (повзд./попереч.) N/50мм: 350/220 Н/50 мм

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!