Наявність: В наявності
Дахова мембрана Strotex Dynamic
Артикул: Strotex Dynamic
Ціна за м2: 22 грн
В рулоні: 75 м2
1 650.0 грн
Ціна актуальна. Оновлення цін відбулось: 28.03.24

Кількість

Телефони:

(067) 203-06-85;

(095) 012-73-00;

(032) 290-22-69;

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Наша адреса:

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Форма зв'язку:

[email protected]

Передоплата:

Передоплата онлайн на сайті через послугу WayForPay, за номером карти через Приват24 або у відділенні банку (комісія за проведення платежу залежить від банку)

Оплата при отриманні:

У випадку оплати наложенним платижем (при отриманні у відділенні «Нова Пошта») додатково оплачується за пересилку грошей 2% від суми замовлення + 20 грн. послуги «Нова Пошта»

Доставка по Україні:

Доставка здійснюється в будь-яке місто України за допомогою транспортних компаній: Нова Пошта, Автолюкс, Делівері, САТ​​. Вартість доставки визначає перевізник.

Адресна доставка по Львову та області:

Доставка по Львову, на наступний день після оплати, або за домовленістю. По Львівській області вартість доставки розраховується індивідуально в залежності від замовлення.

Самовивіз:

Весь асортимент продукції Ви можете отримати самовивозом у нашому магазині за адресою: м. Львів, вул.Городоцька, 302а (біля Епіцентру) в робочі дні з 9:30 до 17:30. Завжди раді будемо Вас бачити. Якщо Вам дуже терміново потрібна велика кількість ексклюзивної продукції, наполегливо просимо попередньо по телефону (095)0127300, (067)2030685 уточнити наявність.

Повернення та обмін:

Зверніть увагу, ми завжди відправляємо тільки перевірений товар в ідеальній заводській упаковці. Крім того перевізник вимагає додаткове упакування. Ми наполегливо Вам рекомендуємо перевіряти товар на відповідність при отриманні. Вся продукція застрахована і перевізник відповідає за її збереження протягом транспортування. Компанія здійснює повернення та обмін товару відповідно до вимог законодавства.

Терміни та умови повернення:

Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості). Зворотня доставка товарів здійснюється за домовленістю.

Характеристика
Щільність г/м.кв: 135 г/м.кв.
Паропроникність: 1700 гр/м² × 24 год
Призначення плівки: Гідроізоляція
Країна виробник: Польща
Розмір рулона: 75 м.кв.
Контакти
Доставка
Форма зв'язку
Наша адреса
Strotex Dynamіс чотиришарова це супердифузійна мембрана високої щільності 135 гр / м.кв, розроблена в якості гідроізоляційного зовнішнього шару під покрівельний матеріал для скатної покрівлі з утеплювачем. Strotex Dynamіс також є прекрасним вітрозахисним матеріалом, призначеним для стін будівель в каркасних конструкціях. Завдяки коефіцієнту Sd 0 , 02 м мембрана Strotex Dynamіс застосовується на дахах з теплоізоляцією в повній висоти крокв, в яких вона укладається безпосередньо на ізоляцію. Висока проникність водяної пари (≥ 1700 р / м.кв. / 24 год), завдяки якій мембрана поглинає вологу і направляє її через вентиляційний зазор назовні, повністю водонепроникна, захищає теплоізоляцію зовні від дощу і снігу, дозволяє встановлювати теплоізоляцію до повної висоти крокви, dynamic вітрозахисним матеріалом, має ультрафіолетові і інфрачервоні стабілізатори, сповільнюючи процес старіння, викликаний погодними умовами. Чотирьохшарова супердиффузійна мембрана Strotex Dynamic. Пропонуємо для перегляду та придбання високоякісну дахову мембрану перевіреного польського виробництва Strotex Dynamic. Надсучасний гідробар’єр, ціна якого зафіксована у каталозі нашого інтернет магазину, являє собою міцну і цілісну тришарову плівку, що необхідна для проведення гідроізоляції покрівлі, захисту теплоізоляційного матеріалу від впливу зовнішнього середовища (дощ, талий сніг, град, туман) та внутрішньої життєдіяльності людини у помешканні (парові утворення з ванної кімнати, кухні та інших просторів з підвищеним рівнем вологості).

На сучасному ринку різноманітної продукції для будівельних та ремонтних робіт супердифузійна мембрана Strotex Dynamic займає лідерські продажні позиції. Цей факт пояснюється відмінними технічними характеристиками продукту та масою позитивних сторін застосування саме цієї варіації дахових плівок. Однак про все по порядку.

Насамперед, виділимо основні властивості плівкового виробу від Strotex моделі Dynamic:

  • щільність матеріалу – 135 г/м2;
  • параметри пропускної спроможності пари – 1700 г/м2/24год;
  • паропроникний показник Sd – 0,02 м; 
  • обсяг допустимих температурних коливань – від -30 до +120 градусів за Цельсієм;
  • рівень витривалості до розривання – 220/160Н/5 см;
  • рівень вогнестійкої класифікації – E.
Чому варто купувати захисну мембрану Strotex Dynamic? Наведемо нижче найсуттєвіші переваги застосування цього виробу від польського виробника:

  • якісні характеристики пропускної здатності пари – добірна плівка, яка представлена на цій сторінці нашого інтернет магазину, наділена хорошою паропроникністю. Без цієї позитивної ознаки неможливе стовідсоткове виведення зайвої вологи зі всієї площини покрівельного покриття. Також саме завдяки наявності супердифузійної мембрани покращується функціональність мінеральної теплоізоляції, яка вберігає верхню частину оселі та весь житловий будинок від холоду, зайвих витрат тепла тощо;
  • захист стін верхньої частини приватного помешкання від сильного вітру – окрім блокування надмірної кількості вологи, добірний виріб від польської компанії якісно захищає покрівлю від вітру;
  • відмінні показники водонепроникності – плівка цієї моделі зберігає утеплювач, не дозволяючи проникати водяним масам ззовні (дощ, сніг, град, туманний конденсат тощо) та зсередини (волога, що формується внаслідок реалізації побутових потреб людини);
  • просте, швидке встановлення – структура виробу продумана настільки професійно, що її можна легко та без проблем монтувати до термічної ізоляції без урахування допоміжних вентиляційних щілин;
  • економія коштів на додаткове опалення житлових приміщень – оскільки мембрана допомагає теплоізоляції якісно функціонувати, це сприяє збереженню тепла в будинку;  
  • довготривалий термін стійкості до впливу ультрафіолетового випромінювання – якщо виникає така потреба, можна відкласти на деякий час роботи по встановленню покрівельного покриття. Адже плівка цієї серії спроможна довго перебувати у стані, витривалому до дії ультрафіолету.         
Технічні характеристики
Матеріал: Чотирьохшарова мембрана з нетканого поліпропілену
Щільність, вага г/м² 135 гр/м²
Розмір рулона (площа): 1,5 м × 50 м ( 75 м.кв.)
Застосування: Дифузійна (вітрозахисна) мембрана для покрівель з утеплювачем в стропильній системі.
Паропроникність, г/м² × 24 год.: 1700 гр/м² × 24 год
УФ-стабільність: 2 місяці
Опір дифузії (Sd), м: 0,02 м
Клеюча смуга по краю рулона: Немає
Міцність (повзд./попереч.) N/50мм: 210/110 Н/50 мм

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
Гідробар'єр мембрана Strotex Dynamic
Трьохшарова супердиффузійна мембрана Strotex Dynamic входить в ТОП продаж нашого магазину. Кращий вибор наших клієнтів
Ви можете замовити гидробарє’р Strotex Dynamic у нас на сайті використовуючи кілька способів. Просто виберіть відповідний для вас спосіб. Залиште телефон або зв’яжіться з менеджером
Strotex Dynamіс чотирьохшарова це супердифузійна мембрана високої щільності 135 гр/м.кв., розроблена в якості гідроізоляційного зовнішнього шару під покрівельний матеріал для скатної покрівлі з утеплювачем. Strotex Dynamіс також є прекрасним вітрозахисним матеріалом, призначеним для стін будівель в каркасних конструкціях. Завдяки коефіцієнту Sd 0,02 м мембрана Strotex Dynamіс застосовується на дахах з теплоізоляцією в повній висоти крокв, в яких вона укладається безпосередньо на ізоляцію.
У нас Ви знайдете завжди актуальні ціни на Супердифузійні мембрани Strotex, зможете проконсультуватися і замовити доставку по Україні