Наявність: В наявності
Гідроізоляційна плівка для фундаменту Ventfol
Артикул: Ventfol
Ціна за м2: 37 грн
В рулоні: 20 м2
740.0 грн
Ціна актуальна. Оновлення цін відбулось: 28.03.24

Кількість

Телефони:

(067) 203-06-85;

(095) 012-73-00;

(032) 290-22-69;

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Наша адреса:

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Форма зв'язку:

[email protected]

Передоплата:

Передоплата онлайн на сайті через послугу WayForPay, за номером карти через Приват24 або у відділенні банку (комісія за проведення платежу залежить від банку)

Оплата при отриманні:

У випадку оплати наложенним платижем (при отриманні у відділенні «Нова Пошта») додатково оплачується за пересилку грошей 2% від суми замовлення + 20 грн. послуги «Нова Пошта»

Доставка по Україні:

Доставка здійснюється в будь-яке місто України за допомогою транспортних компаній: Нова Пошта, Автолюкс, Делівері, САТ​​. Вартість доставки визначає перевізник.

Адресна доставка по Львову та області:

Доставка по Львову, на наступний день після оплати, або за домовленістю. По Львівській області вартість доставки розраховується індивідуально в залежності від замовлення.

Самовивіз:

Весь асортимент продукції Ви можете отримати самовивозом у нашому магазині за адресою: м. Львів, вул.Городоцька, 302а (біля Епіцентру) в робочі дні з 9:30 до 17:30. Завжди раді будемо Вас бачити. Якщо Вам дуже терміново потрібна велика кількість ексклюзивної продукції, наполегливо просимо попередньо по телефону (095)0127300, (067)2030685 уточнити наявність.

Повернення та обмін:

Зверніть увагу, ми завжди відправляємо тільки перевірений товар в ідеальній заводській упаковці. Крім того перевізник вимагає додаткове упакування. Ми наполегливо Вам рекомендуємо перевіряти товар на відповідність при отриманні. Вся продукція застрахована і перевізник відповідає за її збереження протягом транспортування. Компанія здійснює повернення та обмін товару відповідно до вимог законодавства.

Терміни та умови повернення:

Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості). Зворотня доставка товарів здійснюється за домовленістю.

Характеристика
Щільність г/м.кв: 400 г/м.кв.
Призначення плівки: Гідроізоляція, геомембрана для фундаменту
Країна виробник: Польща
Розмір рулона: 20 м.п.
Контакти
Доставка
Форма зв'язку
Наша адреса

Геомембрана, застосовується в системах гідроізоляції як в житловому, так і в промисловому будівництві, розрахована на помірні грунтові умови і помірні навантаження, зручна в монтажі. Мембрани серії VENTFOL виготовляються методом тиснення з поліетилену високої щільності (HDPE) з певною, спеціально підібраною граматурою в межі 400-850 г/м2, з оптимальним діаметром і висотою тиснень. Геомембрани VENTFOL є елементом сучасної системи захисту від вологи будівель, наземних і гідротехнічних інженерних споруд, об'єктів дорожнього будівництва. Їх простий монтаж дозволяє створювати герметичну ізоляцію на великих як вертикальних, так і горизонтальних поверхнях.

Вага 400 гр/м.кв. Довжина рулону 20 м.п.

  • Ширина 1,0 м; в рулоні 20 м.кв;
  • Ширина 1,5 м; в рулоні 30 м.кв;
  • Ширина 2,0 м; в рулоні 40 м.кв;
  • Ширина 2,5 м; в рулоні 50 м.кв;
  • Ширина 3,0 м; в рулоні 60 м.кв;

Категорії: Гідроізоляція
Технічні характеристики
Матеріал: Виготовляється методом тиснення з поліетилену високої щільності з оптимальним діаметром і висотою тиснень.
Щільність, вага г/м² 400 гр/м²
Застосування: Елемент системи захисту від вологи будівель в житловому, так і в промисловому будівництві, наземних і гідротехнічних інженерних споруд, об'єктів дорожнього будівництва.
Категорії: Гідроізоляція

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!