Наявність: В наявності
Алюмінієвий скотч DELTA-POLY-BAND P 100 (100мм × 100м)
Артикул: Dorken DELTA-POLY-BAND P 100
675.0 грн
Ціна актуальна. Оновлення цін відбулось: 29.03.24

Кількість

Телефони:

(067) 203-06-85;

(095) 012-73-00;

(032) 290-22-69;

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Наша адреса:

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Форма зв'язку:

[email protected]

Передоплата:

Передоплата онлайн на сайті через послугу WayForPay, за номером карти через Приват24 або у відділенні банку (комісія за проведення платежу залежить від банку)

Оплата при отриманні:

У випадку оплати наложенним платижем (при отриманні у відділенні «Нова Пошта») додатково оплачується за пересилку грошей 2% від суми замовлення + 20 грн. послуги «Нова Пошта»

Доставка по Україні:

Доставка здійснюється в будь-яке місто України за допомогою транспортних компаній: Нова Пошта, Автолюкс, Делівері, САТ​​. Вартість доставки визначає перевізник.

Адресна доставка по Львову та області:

Доставка по Львову, на наступний день після оплати, або за домовленістю. По Львівській області вартість доставки розраховується індивідуально в залежності від замовлення.

Самовивіз:

Весь асортимент продукції Ви можете отримати самовивозом у нашому магазині за адресою: м. Львів, вул.Городоцька, 302а (біля Епіцентру) в робочі дні з 9:30 до 17:30. Завжди раді будемо Вас бачити. Якщо Вам дуже терміново потрібна велика кількість ексклюзивної продукції, наполегливо просимо попередньо по телефону (095)0127300, (067)2030685 уточнити наявність.

Повернення та обмін:

Зверніть увагу, ми завжди відправляємо тільки перевірений товар в ідеальній заводській упаковці. Крім того перевізник вимагає додаткове упакування. Ми наполегливо Вам рекомендуємо перевіряти товар на відповідність при отриманні. Вся продукція застрахована і перевізник відповідає за її збереження протягом транспортування. Компанія здійснює повернення та обмін товару відповідно до вимог законодавства.

Терміни та умови повернення:

Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості). Зворотня доставка товарів здійснюється за домовленістю.

Контакти
Доставка
Форма зв'язку
Наша адреса
Delta Poly Band P 100 міцна клейка стрічка з поліпропілену з алюмінієвим напиленням для пароизоляції. Ця сторінка нашого інтернет магазину пропонує подивитися характеристики і замовити алюмінієвий односторонній скотч DELTA-POLY-BAND P 100. Забезпечує повну повітро-і паронепроникність пароізоляційної плівки і проклейки місць з'єднання пароізоляційної плівки DELTA-REFLEX.

Товар, який Ви зараз переглядаєте, являє собою односторонній скотч на основі алюмінію. Його міцна і пружна структура гарантує якісне встановлення пароізоляційної плівки, забезпечуючи якісний рівень непроникності як повітряних мас, так і пари в місця накладення рулонної основи плівки один на одного. Скажімо, якщо мембрана dorken delta буде прикріплена іншими собами для склеювання, існує ймовірність недостатньо надійного функціонування всієї пароізоляційної конструкції. Отже, може з'явитися можливість неякісної експлуатації як мембрани, так і відповідно, теплоізоляційного матеріалу.

DELTA-POLY-BAND P 100 міцна клейка стрічка з поліпропілену з алюмінієвим напиленням. Має високу стійкість до старіння і високою силою зчеплення. Ширина 100 мм гарантує надійне з'єднання рулонів на відміну від звичайних стрічок шириною 50 мм. Крім того, алюмінієвий скотч характеризується відмінними показниками витривалості по зносу в процесі експлуатації.

Клейкий односторонній скотч з алюмінієвими напиленням краще застосовувати для різних внутрішніх робіт з метою прикріплення рулонних частин пароізоляційної плівки Дельта в відповідних частинах.

Алюмінієвий скотч від німецького виробника Dorken відмінно експлуатується з можливим діапазоном температурної витримки від -40 °C до +80 °C.

Важливо підкреслити, односторонній скотч Dorken, виріб що гарантує довготривалу і якісну експлуатацію пароізоляційної плівки протягом довгих років. Крім того, якість встановленої плівки впливає на функціональні можливості ізоляційного матеріалу в покрівлі.

Для того щоб замовити в нашому інтернет магазині алюмінієвий односторонній скотч DELTA-POLY-BAND P 100 від німецького бренду, достатньо заповнити невелику анкету. У разі виникнення питань, що стосуються експлуатації товару, можна зателефонувати до наших менеджерів-консультантів. Доставка продукції триває від одного до двох днів по всій території України.
Категорії: Аксесуари
Технічні характеристики
Розмір рулона (площа): Ширина рулону: 100 мм; Довжина рулону: 100 м;
Категорії: Аксесуари

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!