Контакти
Доставка
Оплата
Порівняти (0)
Кошик: 0.0 грн

Телефони:

(067) 269-76-29; (Київстар)

(050) 654-48-12; (Vodafone)

(032) 290-22-69;

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Напишіть нам:

[email protected]

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Сб-Нд: вихідний

Якими бувають гідроізоляційні продукти

Опубліковано .

Відомо, що з допомогою професійно організованій гідроізоляції верхньої частини приватного житлового помешкання є чудова можливість забезпечити стовідсотковий захист покрівельної площини від регулярного і негативного впливу атмосферних опадів, надмірної вологості. Власне, ось чому кваліфіковані майстри будівельної індустрії рекомендують забудовникам в обов’язковому порядку подбати про висококласний захист покрівельної структури від зазначених навколишніх та інших чинників. 
Таким чином більш доцільно послуговуватися новітніми методами, засобами, технологіями, які спроможні гарантувати повноцінне функціонування верхньої частини заміського будинку, незважаючи на перманентну дію будь-яких чинників ззовні чи зсередини приватної оселі. Відтак, може стати в нагоді високоякісна та продуктивна плівка гідроізоляційна для даху, ціна якої зафіксована у каталозі нашого онлайн магазину. 
Отож, нижче звернемо увагу на популярні та вигідні засоби для ефективного захисту даху від дощу, снігу, води, вологи, наслідків активної життєдіяльності людини всередині власного будинку. Також акцентуємо на особливостях вибору тих чи інших виробів, враховуючи різновид та специфіку зовнішнього вигляду покрівельної площини, оскільки реакція на надлишок вологи у скатних та плоских дахах є різною. Зрештою, відповідних захисних матеріалів також є декілька видів, що традиційно відрізняються між собою сировинними наповнювачами, принципом встановлення, вартістю. 
Так, з огляду на складники і принцип монтажу плівкові будівельні продукти розподіляються на:
  • гідробар’єри (так звана перфорована продукція) чи плівкові засоби з антиоксидантними властивостями; 
  • полімерні матеріали – традиційно сюди належать супердифузійні мембрани з наявними шипами, а також мембрани з полівінілхлоридними та спеціальними EPDM-складами. Принагідно зазначимо, що купити мембрану покрівельну перевіреної часом і досвідом якості за доступною ціною можна у нашому інтернет магазині; 
  • гідроізоляційні продукти обмазувального спрямування – зазвичай пропонуються на ринку будівельних товарів у форматі мастики з акриловими, бітумними, силіконовими, поліуретановими чи каучуковими компонентами. Захисні вироби цієї категорії передбачають у своїх складах наявність одного чи двох базових інгредієнтів;
  • спеціальний гумовий продукт гідрофільний; 
  • гідроізоляція напилювального різновиду – до її складу можуть входити спеціалізовані двокомпонентні частини або гума в рідкому стані; 
  • ін’єкційна захисна продукція – представлена у вигляді смол, емульсій, цементу на поліуретановій, силікатній базі; 
  • пенетруючий гідроізоляційний різновид – може складатися з напівпроникаючих або повністю проникаючих елементів.  
Традиційно полімерна плівка на дах, ціна якої є помірною у нашому онлайн магазині, вважається достатньо довговічною. Термін придатності засобів для покрівельного захисту цієї категорії коливається в межах чверті століття. Таким плівкам властивий відмінний рівень міцності, витривалості до вогню, а найважливіше, – стовідсоткова екологічна безпека.     
Щодо дифузійних мембран, необхідно знати, що їх розподіляють на наступні різновиди:  
  • перфоровані моделі з наявними крихітними отворами – мають універсальну природну застосування. Зазвичай їх використовують для захисту дахів будь-якого виду. Проте існує нюанс: між такою плівкою і утеплювальним матеріалом в обов’язковому порядку необхідно враховувати вентиляційний зазор;   
  • супердифузійні мембрани – їх без проблем можна встановлювати без дотримання зазору. Найбільш розповсюджені ділянки використання таких мембран – мансардні простори;   
  • мембрани з антиконденсатом – базою продукції цієї категорії слугує спеціальна неткана сировина, яка відмінно справляється з вбиранням зайвої вологи. Відтак, подібні захисні плівки доцільно використовувати для захисту покрівельної площини на базі металочерепиці.   
Цікаво, що вищеописані дифузійні мембрани також вигідні через довготривалу експлуатацію, яка зазвичай становить 25 і більше років. Універсальна природа дифузійних захисних продуктів дозволяє без проблем реалізовувати такі плівкові матеріали як для захисту нового даху, так і з метою ремонтування старого.   
Важливий момент. До плівкових виробів дифузійного спрямування входять три стійких та функціональних прошарки, серед яких розрізняють полівінілхлорид з певним забарвленням, середній армований шар на базі поліестеру, а також добірний полівінілхлорид у сірих тонах.     
Звернемо увагу, що дана гідроізоляційна продукція виготовляється у зручних і компактних рулонах, які фіксуються у механічний чи баластовий спосіб, або методом приклеювання.   
Останнє оновлення: Jun 08, 2021

Продукти до теми