Контакти
Доставка
Оплата
Порівняти (0)
Кошик: 0.0 грн

Телефони:

(067) 269-76-29; (Київстар)

(050) 654-48-12; (Vodafone)

(032) 290-22-69;

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Напишіть нам:

[email protected]

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Сб-Нд: вихідний

Як встановлювати пароізоляцію

Опубліковано .

За умов якісно оформленого пароізоляційного нашарування у покрівельній площині є чудова нагода гарантувати відмінне, довговічне функціонування даху, всієї заміської будівлі з обов’язковим урахуванням здорового й стабільного мікроклімату всередині приватного будинку. 
Тому у матеріалі пропонуємо детальніше зупинитися на тонкощах монтажу відбірного пароізоляційного захисту, враховуючи функціональні особливості надсучасних плівкових засобів. В такому разі знадобиться по-справжньому якісна й ефективна пароізоляційна плівка, купити яку за оптимальною ціною та зі спрощеними умовами замовлення можна у нашому онлайн магазині.  
Відомо, що згідно із законами фізики нагріті повітряні маси всередині будь-якого, зокрема приватного житлового приміщення наповнюються водяною парою. З часом такі вологі утворення рухаються знизу доверху, накопичуючись у верхній частині заміської оселі у вигляді шкідливої пари, яка все одно буде намагатися вийти назовні. Відтак коли пагубні парові формування зіткнуться із зовнішнім прошарком утеплювального матеріалу, не захищеним спеціальною плівкою, тоді пара почне проникати всередину термічної ізоляції, псуючи його стабільні функціональні можливості. 
Таким чином в нагоді стає високоякісна плівка поліетиленова, ціна, Львів, а саме прогресивні львівські компанії-посередники пропонують споживачам обрати та встановити плівкові пароізоляційні матеріали перевіреної часом і досвідом якості, які на відмінно справляються з захистом всієї утеплювальної структури та горищного простору загалом.
Захищаючи той чи інший різновид утеплювального продукту у верхній частині приватного житлового помешкання, є можливість попередити небажане попадання конденсованих формувань на поверхню мінеральної вати або пінополістиролу. Наявність висококласного плівкового виробу гарантуватиме збереження всіх дерев’яних конструкцій у покрівельній структурі в початковому презентабельному вигляді. Захищені конструкції не піддаватимуться процесам гниття. Поза тим, пароізоляційний захист позитивний тим, що не допускатиме витоків тепла з будинку, а також запобігатиме появленню запліснявілих утворень під дахом.       
Раніше пароізоляційні процеси здійснювалися з допомогою руберойду. Такий метод захисту теплоізоляційного виробу та покрівлі вважається надійним, однак затратним в сенсі фінансів, часу, інших важливих ресурсів. Тому даний спосіб сьогодні відходить від перших позицій, звільняючи місце для більш модернізованих, спрощених та затребуваних засобів у форматі відомих плівок.   
Суттєвими перевагами застосування пароізоляційних плівкових продуктів нового покоління є високий рівень якості та екологічності матеріалу, простий та безпроблемний монтаж, який не потребує допоміжних робіт типу організації дерев’яного настилу. В контексті позитивних моментів слід також знати про відмінний рівень міцності до розриву плівок (це пояснюється добірними та еластичними компонентами виробу), хорошу витривалість до будь-яких фізико-механічних навантажень, помірну вартість та тривалий термін продуктивної і стабільної експлуатації.     
Сучасні пароізоляційні плівкові засоби виробляються з використанням поліетиленової та поліпропіленової сировини. Важливий момент! Надсучасні плівки з поліпропілену створюються із застосуванням спеціальної тканої сировини, яку в обов’язковому порядку ламінують з усіх боків, враховуючи при цьому перевірені інноваційні технологічні прийоми. Як наслідок – на ринку будівельних матеріалів з’являється пароізоляційна продукція відмінної якості, що передбачає стовідсоткову витривалість до пагубного ультрафіолетового випромінювання.   
З метою надійного монтажу плівкових матеріалів нового покоління рекомендується послуговуватися горизонтальним або вертикальним методом установки. Дана процедура реалізовується всередині будинку тільки після того, коли всі монтажні роботи по укладанню термічної ізоляції будуть остаточно закінчені. До дерев’яних конструкційних покрівельних сегментів паробар’єр прикріплюється з використанням спеціальних цвяхів або скобів. 
Надаючи перевагу монтажу плівки в горизонтальній позиції, необхідно стартувати знизу. Обов’язково слід пам’ятати про нахлест завдовжки орієнтовно від 10 до 12 сантиметрів. Для такої операції пригодиться високоефективний скотч для пароізоляції.  
Усі ділянки зі стиками треба проклеїти. Таким чином можна гарантувати необхідну герметичність. Коли виникає така потреба, зони стиків варто підсилити із використанням планок. Увага! Планки актуальні за наявності малого ступеня щільності в теплоізоляційному виробі.  
Грамотне встановлення пароізоляційного матеріалу передбачає дотримання незначного натягу: навіть малопомітні провисання плівкового продукту вважаються недопустимими. Окремі зони, що передбачають певне стикання паробар’єру з різного типу «перешкодами» на кшталт трубок, люків, дахових віконних прорізів, рекомендується оформити так званим фартухом. Існує ще й другий спосіб оформлення у форматі спеціальної двосторонньої стрічки на бутиловій базі.     
У ремонтно-будівельних ситуаціях самостійного спрямування варто послуговуватися наступними порадами. Для прикладу, після встановлення пароізоляційного плівкового виробу потрібно підтримати простір між утеплювачем та внутрішньою обшивкою стелі з допомогою підібраних дерев’яних брусочків. Перед застосуванням такі бруски в обов’язковому порядку слід обробити спеціальним антисептичним засобом.  
Останнє оновлення: Jun 08, 2021

Продукти до теми