Контакти
Доставка
Оплата
Порівняти (0)
Кошик: 0.0 грн

Телефони:

(067) 269-76-29; (Київстар)

(050) 654-48-12; (Vodafone)

(032) 290-22-69;

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Напишіть нам:

[email protected]

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Сб-Нд: вихідний

Гідроізоляція для різного призначення

Опубліковано .

В процесі безпосереднього зведення та подальшого довготривалого функціонування того чи іншого приватного житлового помешкання кожен елемент власної будівлі, починаючи від фундаментної структури, завершуючи даховою площиною, тією чи іншою мірою піддається згубному впливу підвищеної вологості. Не секрет, що такі тривалі впливи можуть суттєво позначитися на початкових якісних експлуатаційних характеристиках власного житла. Відтак, з метою мінімізації негативної дії вологого фактора рекомендується належним чином втілювати гідроізоляцію.
Відповідно до конструкційної специфіки того чи іншого приватного будинку та реальних умов використання оселі необхідно застосовувати найбільш оптимальний варіант для стабільної ізоляції. Наприклад, може знадобитися висококласна гідроізоляційна плівка, купити яку пропонуємо у каталозі нашого онлайн магазину за цілком демократичною вартістю. 
Для того щоб розібратися в якісних та вагомих експлуатаційних параметрах по-справжньому надійного гідроізоляційного засобу, варто орієнтуватися в базових характеристиках будівельних матеріалів цієї категорії.  
Серед основних функціональних вимог особливу увагу слід приділяти витривалості плівкового чи іншого захисного виробу до будь-яких чинників навколишнього середовища. Тут рекомендується зосереджуватися навколо перевіреної стійкості до несприятливих погодних умов типу інтенсивних чи регулярних дощів, снігу, граду, туману, сильних вітрів, тривалої дії шкідливого ультрафіолету тощо. В цьому контексті дуже важливою є по-справжньому якісна та ефективна гідроізоляція. Плівка, ціна якої зафіксована у каталозі нашого інтернет магазину, вирізняється посиленою стійкістю до згадуваних атмосферних процесів.      
По-друге, хороший гідроізоляційний продукт має стійко витримувати будь-які навантаження біологічного спрямування. Тут мається на увазі витривалість до надмірних впливів різного типу бактерій, мікроорганізмів, грибків. 
Чи не найважливішим показником відмінного функціонування того чи іншого гідроізоляційного засобу є параметр водонепроникності. Адже хороша плівка чи інший різновид ізоляції повинен в жодному разі не пропускати крізь свою структуру водяних утворень. Фактично, цей показник відноситься до найважливіших. Принагідно звернемо увагу на високоефективну плівку нового покоління strotex 110 pp, відгуки на яку є виключно позитивними у користувачів, зокрема на нашому сайті.  
Хороший гідроізоляційний продукт в обов’язковому порядку має служити стабільно та якісно впродовж довгих років експлуатації приватного житла. При цьому довговічність відмінного функціонування засобу передбачає перевірену стійкість до будь-яких негативних впливів ззовні (атмосферні явища, біологічні, фізико-механічні фактори тощо).
Звернемо також увагу на показник проникнення пари, який враховує спроможність допускати водяну пару крізь гідроізоляційні прошарки. Не варто нехтувати важливістю цього експлуатаційного параметру. 
По-справжньому відмінний і надійний гідроізоляційний матеріал перевіреної часом і досвідом якості враховує також хорошу витривалість до різких температурних коливань. Цей фактор відіграє чималу роль особливо у тих ремонтно-будівельних випадках, коли йдеться про реалізацію гідроізоляційного процесу для зовнішнього застосування.  
Вибираючи той чи інший варіант гідроізоляції, важливо також в обов’язковому порядку пам’ятати про надійність виробу в контексті механічних та хімічних впливів. 
На щастя, сучасний ринок гідроізоляційних виробів представлений у досить-таки широкому асортименті. Тому залежно від потреб кожного забудовника та відповідного допустимого цінового діапазону можна вибрати найбільш оптимальний гідроізоляційний варіант. 
Для початку треба визначитися, для яких саме робіт (зовнішніх чи внутрішніх) необхідна гідроізоляція. Далі варто брати до уваги складники конкретного товару. Приміром, в ролі основного інгредієнта можуть виступати бітумні, мінеральні, полімерні складові, а також комбінація бітумних і полімерних частин. 
Якщо дивитися на сучасну гідроізоляцію з точки зору формату, фактури, оформлення, то її виготовляють у вигляді рулонних, плівкових, мембранних, порошкових, обмазувальних, проникаючих, штукатурних, фарбувальних та обклеювальних матеріалів. 
Для прикладу, рулонна гідроізоляція користувалася популярністю у забудовників декілька десятків років тому. Раніше традиційно брався до уваги руберойд чи толь, який вправно застосовувався з метою захисту фундаментних структур, дахових площин, основ під ногами. Осучаснені варіації рулонного гідроізоляційного типу формуються як багатошарова мембрана, яка паралельно і дуже вдало комбінує в собі як гідро-, так і теплоізоляційні можливості.   
В умовах насиченого сьогодення чи не найбільш затребуваною вважається плівкова гідроізоляційна продукція. Традиційно її формують із застосуванням полімерних, поліетиленових, поліпропіленових, полівінілхлоридних інгредієнтів. Серед цього широкого асортименту найбільш поширеними серед споживачів вважаються плівкові засоби на поліетиленовій основі. 
Поза тим, чималою популярністю користуються гідроізоляційні вироби типу мембран на базі полівінілхлориду, що мають у своєму складі декілька міцних і стійких функціональних прошарків на базі різнотипних полімерних компонентів. Монтаж відповідних плівкових матеріалів відбувається методом настилу чи з урахуванням спеціальних клейких речовин.    
Також досить розповсюдженими вважаються гідроізоляційні продукти на мастиковій базі. Зовні такі вироби мають вигляд пластичної клейкої консистенції. Вони можуть пропонуватися у холодному або в гарячому стані. Такою гідроізоляцією добре захищати дахові структури, фундамент, стіни підвальних приміщень, басейнів. 
Останнє оновлення: Jun 08, 2021

Продукти до теми