Контакти
Доставка
Оплата
Порівняти (0)
Кошик: 0.0 грн

Телефони:

(067) 269-76-29; (Київстар)

(050) 654-48-12; (Vodafone)

(032) 290-22-69;

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Напишіть нам:

[email protected]

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Сб-Нд: вихідний

Купуємо добірну пароізоляцію

Опубліковано .

Для того щоб гарантувати стабільний, довготривалий та надійний захист всієї покрівельної площини від негативних чинників зовнішнього та внутрішнього середовища, в обов’язковому порядку рекомендується організувати якісне плівкове покриття типу пароізоляційних, гідроізоляційних та інших дотичних різновидів плівок, дахових мембран. 
Необхідність монтування відповідних плівкових засобів пояснюється перманентною появою наступних фізичних процедур. Незважаючи на функціональне призначення того чи іншого приватного житлового помешкання, в будь-якій ситуації час від часу буде накопичуватися чималий об’єм вологих утворень. Якщо температурний показник знадвору падає, то в результаті різких перепадів зовнішньої та внутрішньої температури повітря появляються конденсовані випари. Саме вони починають осідати на різних основах типу стелі, стін, покрівельної структури, утеплювача.  
Власне, коли вологі утворення проникають на поверхню або всередину теплоізоляційного виробу, початкові якісні експлуатаційні характеристики термічної ізоляції почнуть суттєво погіршуватися. Ось чому на допомогу приходиться високоефективна пароізоляційна плівка, ціна якої представлена у каталозі нашого онлайн магазину. Саме високоякісні плівкові матеріали цієї категорії добре виручають у подібних ремонтно-будівельних ситуаціях.
Важливо знати, що по-справжньому продуктивна та добірна пароізоляційна мембрана повинна бути оформлена спеціальним компонентом, тобто мікроскопічною перфорацією. Цей прошарок функціонує таким чином, щоб з одного боку випускати парові формування з термічної ізоляції на поверхню, а з іншого боку – забезпечувати стабільний захист ізоляційного прошарку від будь-яких небажаних попадань вологи з навколишнього середовища. Важливо знати, що добірна пароізоляційна мембранна плівка, ціна якої вважається цілком прийнятною у каталозі нашого інтернет магазину, спроможна своїм винятковим захистом покращувати функціональні можливості того чи іншого утеплювача на екологічно чистій та надійній мінеральній базі.   
Незважаючи на серійний вид паробар’єру та його виробника, дуже важливо добре орієнтуватися в технічних параметрах по-справжньому якісної і стабільної пароізоляції. Тому нижче наведемо основні експлуатаційні параметри, якими має бути оснащена добірна й високоефективна пароізоляційна плівка.
Насамперед, купуючи той чи інший різновид захисної плівкової продукції, рекомендується акцентувати на вагу товару. Справа в тому, що ваговий показник разом із параметром густини та рівнем міцності плівкового ізоляційного виробу являються прямо пропорційними. Важливо знати, що чим міцнішою виявиться плівка, тим ефективнішою вона буде в процесі тривалого та не завжди стабільного функціонування (в сенсі наявних несприятливих погодних умов).
По-друге, по-справжньому відбірна та прогресивна пароізоляція повинна відповідати перевіреному рівню проникнення пари. Тобто чим меншим виявиться цей технічний параметр, тим кращими ставатимуть експлуатаційні можливості самої плівки. Принагідно зазначимо, що в цьому аспекті доволі вигідними й продуктивними вважаються пароізоляційні плівки, дахові мембрани на кшталт delta reflex, eurovent super тощо.  
Загалом здійснити грамотний підбір того чи іншого паробар’єру – задача не з простих. Крім хорошого орієнтування в основних функціональних показниках захисних мембран, плівок, дуже важливо враховувати наступний факт. Справа в тому, що серед складників пароізоляційного продукту можуть міститися специфічні полімерні інгредієнти, додатки у вигляді, скажімо, пластифікаторів, стабілізаторів ультрафіолету. Саме такі складники можуть призводити до небажаного накопичення таких елементів, що вважаються шкідливими для людського здоров’я, особливо якщо йдеться про експлуатацію у замкнених житлових просторах типу покрівельних структур.  
Ось чому рекомендується добре проконсультуватися з досвідченими фахівцями відповідної будівельної, плівкової індустрії. Для того щоб визначитися, шкідливий перед Вами паробар’єр чи якісний та надійний, можна вдатися до наступного експерименту. Для цього достатньо розкласти рулон пароізоляційного виробу у закритому кімнатному просторі з теплою температурою повітря. А далі спостерігати: коли буде чутно специфічний аромат, це говоритиме про не надто якісну та надійну плівкову продукцію. Відтак по-справжньому висококласна та безпечна плівка не повинна характеризуватися незрозумілим запахом, який важко вивітрюється навіть з плином часу.  
Обираючи той чи інший різновид паробар’єру, необхідно також знати, які взагалі розрізняють види плівок. Так, найбільш розповсюдженою на сьогодні являється пароізоляція на поліетиленовій базі, яка вирізняється доступною ціною та хорошими експлуатаційними можливостями.   
Поза тим, плівкові захисні засоби можуть бути перфорованими (спроможні гарантувати хороший рівень проникнення пари, вимагають дотримання спеціального вентиляційного зазору), гладкими чи неперфорованими, фольгованими (забезпечують відмінну та довготривалу експлуатацію). 
Щодо інших різновидів пароізоляції, то великою популярністю також користуються поліпропіленові плівки, спеціальні дифузійні мембрани. 
Останнє оновлення: Jun 08, 2021

Продукти до теми