Контакти
Доставка
Оплата
Порівняти (0)
Кошик: 0.0 грн

Телефони:

(067) 269-76-29; (Київстар)

(050) 654-48-12; (Vodafone)

(032) 290-22-69;

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Напишіть нам:

[email protected]

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Сб-Нд: вихідний

Вітрозахисні засоби нового покоління

Опубліковано .

Серед найбільш розповсюджених новочасних ізоляційних плівкових матеріалів по-справжньому відмінної якості розрізняють гідроізоляційні, пароізоляційні, вітрозахисні вироби, якими насичений ринок модерної будівельної продукції. Так, у статті зосередимося на такій винятковій продукції, як вітробар’єр. Що це, якими він наділений позитивними сторонами застосування та що взагалі варто знати про унікальні плівкові товари від популярних будівельних компаній? 
Відомо, що теплоізоляційні матеріали, особливо сформовані на екологічно чистій та вигідній мінеральній основі, завжди потребують стабільної захищеності від будь-яких шкідливих факторів навколишнього середовища чи наслідків активної життєдіяльності мешканців всередині приватного житлового помешкання. Адже в процесі довготривалого та безперервного впливу атмосферних опадів (дощі, талий сніг, град тощо), сильного вітру, надто інтенсивних парових утворень внаслідок підвищеного рівня вологості знадвору чи зсередини заміської будівлі початкові якісні функціональні можливості мінеральної термічної ізоляції можуть погіршуватися. 
Найчастіше так зване експлуатаційне погіршення мінерального утеплювача виникає тоді, коли своєчасно не потурбуватися про високоефективний і стабільний захист теплоізоляції від вищезазначених негативних чинників. Таким чином, на допомогу кожному забудовнику приходить надсучасна дахова мембрана, яка своєю структурою, широкомасштабними функціональними параметрами спроможна ліквідовувати ймовірні пагубні наслідки, забезпечуючи теплоізоляційній продукції та всій покрівельній площині довговічну експлуатацію у початковому презентабельному та цілісному вигляді. 
Звернемо увагу, що модерні плівкові матеріали можуть відрізнятися структурою (з якої саме сировини зроблена плівка), кількістю наявних прошарків (традиційно сучасні дахові мембрани передбачають у своєму складі два, три функціональних нашарування), маркуванням (сьогодні найбільш популярними виробниками новочасних захисних плівкових продуктів вважаються європейські бренди на кшталт Факро, Євровент, Юта, Стротекс, Дахова, Доркен), а також безпосереднім експлуатаційним призначенням.
Щодо останнього критерію, серед широкого видового різноманіття найбільш популярними та важливими в сенсі захисту теплоізоляції являються гідроізоляційні, пароізоляційні плівкові вироби, а також вітробар’єри для спеціального стійкого захисту як від вологи, вітру, так і для моментального просушування матеріалу від можливих парових, водяних утворень тощо. 
Загалом сучасні моделі вітробар’єрів мають вигляд міцної, цупкої поліпропіленової супердифузійної мембрани, яка функціонує з метою відмінного вітрового захисту утеплювального виробу в рамках інноваційних та високоефективних теплоізоляційних систем вентильованого фасаду. Зазвичай спеціалізовані плівкові ізоляційні засоби передбачають наявність у своїй структурі трьох міцних прошарків, серед яких розрізняють два зовнішніх нашарування на спанбондовій основі та один цупкий, фільтрований середній шар.     
Перш за все, супердифузійну мембрану цієї категорії вигідно й ефективно встановлювати у тих ситуаціях, коли виникає необхідність стабільно і якісно захистити верхні сегменти утеплювального виробу на мінеральній базі від негативних та постійних впливів сильних вітрів, підвищеної вологості, яка часто виникає в результаті появи дощу, снігу, туману, надто інтенсивної побутової діяльності мешканців приватного помешкання. 
Важливий момент. У ситуаціях замовлення та встановлення дуже якісного й дорого теплоізоляційного пристрою, особливо на екологічно чистій мінеральній основі, все одно стане в нагоді допоміжний плівковий захист такого утеплювального матеріалу у вигляді, приміром, надсучасного вітробар’єру, який сьогодні пропонують престижні будівельні компанії. 
Принагідно зазначимо, що в процесі надійного монтажу плівки цієї модифікації знадобиться спеціальний скотч: Львів та популярні львівські фірми-посередники пропонують забудовникам широкий асортимент добірних та висококласних стрічок для надійного та стабільного приклеювання вітрозахисної мембрани.   
Цікаво, що добірний  плівковий ізоляційний продукт типу сучасного вітробар’єру покликаний реалізовувати багато необхідних функцій, що виводить даний будівельний товар на лідерські позиції серед інших виробів. Наприклад, монтаж хорошої вітрозахисної мембрани спроможний забезпечити всій структурі утеплювального матеріалу довготривалий захист від небажаного вивітрювання, згубного впливу посиленого рівня вологості. Таким чином можна без зайвих труднощів гарантувати необхідний ступінь зниження тепловтрат у боковій чи верхній частині приватного житлового помешкання.
Позитивні моменти застосування плівкових матеріалів цієї категорії полягають в тому, що дану вітрозахисну продукцію можна застосувати для будь-якого різновиду надсучасної технології вентильованих фасадів типу фасадного каменю, плитки, касет, профнастилу, композиційних матеріалів.
Поза тим, серед переваг експлуатації модерного вітробар’єру слід розрізняти підвищення функціональних характеристик мінерального теплоізоляційного виробу і всієї фасадної площини. Захищаючи заміське помешкання сучасними плівковими продуктами, є чудова нагода суттєво заощаджувати власні фінансові кошти на допоміжний обігрів будинку в холодну пору року. 
Останнє оновлення: Jun 08, 2021

Продукти до теми