Контакти
Доставка
Оплата
Порівняти (0)
Кошик: 0.0 грн

Телефони:

(067) 269-76-29; (Київстар)

(050) 654-48-12; (Vodafone)

(032) 290-22-69;

м. Львів, вул. Городоцька, 302а

Напишіть нам:

[email protected]

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-18:00

Сб-Нд: вихідний

Засоби для захисту даху від вологи

Опубліковано .

Коли мова йде про ефективну організацію утеплювальних робіт, що стосуються захисту верхньої частини приватного житлового помешкання від холоду, вологи та будь-яких інших негативних зовнішніх чинників, особливу вагу рекомендується приділяти пароізоляційним процесам. Відтак у нагоді може стати стрічка для пароізоляції нового покоління, яку можна придбати у каталозі нашого інтернет магазину за цілком доступною вартістю. 
Що собою являють модерні засоби для захисту від різноманітних факторів зовні та зсередини заміського будинку та якими позитивними аспектами вони наділені? Відповіді на ці актуальні запитання Ви зможете віднайти у цій статті. 
Традиційно пароізоляційні матеріали встановлюють зсередини заміської будівлі. Такий підхід пояснюється регулярнішою та більш насиченою появою парових утворень саме з внутрішнього боку житла. Адже відомо, що всередині приміщення, особливо у кімнатних просторах з перманентним підвищеним рівнем вологості на кшталт кухні, ванної, санвузлів, а також саун і басейнів, зайві парові нашарування формуються куди частіше, ніж знадвору. Тому в подібних приміщеннях доцільно застосовувати такий будівельний захисний продукт високого класу, як пароізоляційна мембрана, ціна якої представлена у каталозі нашого інтернет магазину.   
Головне функціональне призначення захисних плівкових засобів цієї категорії полягає в тому, щоб відмінно захищати утеплювальний матеріал від проникнення в його структуру небажаної водяної пари. Адже саме проникнення вологих утворень, краплин води згубно впливатиме на початкові добірні експлуатаційні можливості теплоізоляційного виробу в покрівельній ділянці. 
Перед тим, як обирати той чи інший пароізоляційний засіб, необхідно знати, які взагалі бувають його різновиди, чим вони відрізняються, яким будівельним плівковим матеріалам краще надавати перевагу. 
Трохи раніше у галузі житлового будівництва активно послуговувалися пергаміном, толем та руберойдом. Однак в контексті насиченого сьогодення з наявним широким асортиментом новітньої сировини, безмежними можливостями в аспекті технологічних експериментів, різноформатних нововведень дедалі більшої популярності набувають абсолютно інші, осучаснені вироби для пароізоляції верхньої частини приватного житлового помешкання.   
Скажімо, сьогодні досить часто забудовники використовують плівкові продукти на поліетиленовій основі, що, залежно від виду і товщини, мають свої функціональні можливості.  
Наприклад, різноманітні будівельні компанії пропонують споживачам плівкові засоби з наявним одним прошарком. Їх зазвичай створюють на поліпропіленовій базі з низьким рівнем щільності, високим ступенем проникнення пари, що коливається в межах від 10 до 15 г/м2 за добу. Пароізоляційна продукція цієї категорії вирізняється не надто щільною будовою. Традиційно такі засоби виробляються у форматі зручних рулонів. 
Бувають також поліетиленові плівкові продукти з армованим шаром завтовшки орієнтовно від 40 до 50 мкм. Рівень міцності у таких паробар’єрах підвищується завдяки наявності спеціальної полімерної сітки, що виготовляється на основі цупкої крученої нитки. Така сітка приєднується з допомогою унікальної методики пресування. Звернемо увагу, що найбільш розповсюдженими ділянками застосування даного плівкового матеріалу являються не житлові будівлі, а приміщення агропромислового комплексу.  
Поза тим, розрізняють також спеціальну мішечну тканину, яка формується внаслідок спеціального компонування плівкових ниток на базі поліпропілену, що в обов’язковому порядку ламінуються розплавами поліетиленових компонентів з низьким ступенем щільності. Загальна товщина нашарування такої плівки коливається в діапазоні 20 мкм. Цікаво, що плівкова продукція цієї модифікації характеризується відмінними пароізоляційними властивостями, які забезпечуються через нерівномірний розплав поліетиленового інгредієнта.   
Також новітня будівельна індустрія рекомендує забудовникам комбіновану пароізоляційну продукцію, що формується з додаванням спанбонду, спеціальним нетканим волокнистим сегментом, який в обов’язковому порядку ламінується поліетиленовими або поліпропіленовими розплавами. Важливо знати, що показник проникнення пари у плівкових засобах цієї модифікації вважається середнім і сягає позначки від 15 до 25 г/м2 на добу. Тому таку пароізоляцію краще використовувати в цілях захисту холодних покрівельних структур.  
Паробар’єр фольгований вважається найкращим варіантом у тих ситуаціях, коли виникає потреба у стабільному захисті надмірної вологості таких приміщень, як кухні, ванни, санвузли, бані, басейни тощо. 
Важливий момент. Коли виникає потреба добре захистити покрівельну структуру від пагубного впливу вологи внаслідок інтенсивної життєдіяльності людини в приватному житловому помешканні, тоді під час вибору пароізоляції рекомендується звертати увагу на наступні базові критерії. 
По-перше, звертайте увагу на показник проникнення пари, що має коливатися в межах від 0 до 3 г/м2 на добу. По-друге, добірна пароізоляційна плівка повинна вирізнятися чудовим рівнем міцності. Це дозволить гарантувати безпроблемний монтаж плівки та її якісне подальше функціонування. 
По-третє, ефективний плівковий матеріал має бути витривалим до згубної дії ультрафіолетового випромінювання і спроможним витримувати тиски водяного стовпа. 
Останнє оновлення: Jun 08, 2021

Продукти до теми